Стеценко, Наталія ОлександрівнаПрут, Зоя Юріївна2016-09-172016-09-172016Стеценко, Н. О. Аналіз харчової та біологічної цінностей сніданків студентів НУХТ та шляхи їх покращення / Н. О. Стеценко, З. Ю. Прут // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 12-13 травня 2016 р. – К. : НУХТ, 2016. – С. 14-16.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24030Харчова поведінка людини є невід'ємною складовою її способу життя і представляє собою сукупність поведінкових дій людини, спрямованих на вибір харчових продуктів, умов та режимів прийому їжі для задоволення фізіологічних, психологічних та соціально-економічних потреб. Nutritional human behavior is an integral part of lifestyle and behavior is a combination of human actions aimed at selection of food, conditions and modes of meals to meet the physiological, psychological and socio-economic needs.uk-UKкафедра технології оздоровчих продуктівхарчова цінністьсніданки студентів НУХТбіологічна цінністьnutritional valuestudents breakfasts NUFTbiological valueАналіз харчової та біологічної цінностей сніданків студентів НУХТ та шляхи їх покращенняOther