Аналіз харчової та біологічної цінностей сніданків студентів НУХТ та шляхи їх покращення - Стеценко, Наталія Олександрівна; Прут, Зоя Юріївна (My University, 2016)
Харчова поведінка людини є невід'ємною складовою її способу життя і представляє собою сукупність поведінкових дій людини, спрямованих на вибір харчових продуктів, умов та режимів прийому їжі для задоволення фізіологічних, психологічних та соціально-економічних потреб. Nutritional human behavior is an integral part of lifestyle and behavior is a combination of human actions aimed at selection of food, conditions and modes of meals to meet the physiological, psychological and socio-economic needs.
Keywords: кафедра технології оздоровчих продуктів; харчова цінність; сніданки студентів НУХТ; біологічна цінність; nutritional value; students breakfasts NUFT; biological value