Організація охорони праці на підприємствах корпорації «Артеріум» - Кобилинський, Олександр Анатолійович; Жалюк, Дарія Вікторівна; Євтушенко, Ольга Володимирівна (My University, 2019)
В роботі проаналізовано систему управління охороною праці на підприємствах корпорації «Артеріум» та надано рекомендації щодо впровадження сучасноїі нтелектуальної інформаційно-аналітичної системи управління охороною праці
Keywords: охорона праці; information-analytical system; система управління; фармацевтичне підприємство; інформаційно-аналітична система; occupational health; management system; pharmaceutical company; кафедра екології та екоменеджменту