Holikova, TatianaYurchak, VeraVoloshchuk, GalinaKokhan, Olena M.2013-09-102013-09-102013Improvement of the egg macaroni products quality / T. Golikova, V. Yurchak, G. Voloshchuk, O. Kokhan // Матеріали Другого північно–східного Європейського конгрессу харчових наук NEEFOOD-2013 KYIV, May 26–29 2013. – Kyiv : NUFT, 2013. – P. 265.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/9601This work focused on the use of additives Noopazym in the production of egg macaroni products for improving their quality.egg macaroni productscolorstrengthяєчні макаронні виробиколірміцністьяичные макаронные изделияцветпрочностькафедра іноземних мов професійного спрямуваннякафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівкафедра готельно-ресторанної справиImprovement of the egg macaroni products quality