Дмитренко, Іван ТимуровичПоліщук, Галина ЄвгеніївнаОсьмак (Федченко), Тетяна Григорівна2023-05-222023-05-222023Дмитренко, І. Розробка нового виду йогурту з водними настоями м'яти і солодки / І. Дмитренко, Г. Поліщук, Т. Осьмак // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 89 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 03-07 Квітня 2023 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2023. – Ч.1. – С. 322https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/40692З метою розширення сировинної бази у молочній промисловості, збільшення обсягів виробництва йогурту підвищеної харчової цінності, покращення структури харчування споживачів, зокрема з особливими потребами, розробка нового виду йогурту з водними настоями пряно-ароматичних і підсолоджуючих рослин є актуальним завданням наукового дослідження прикладного характеру.otherйогуртсолодкам'ятаyogurtlicoricemintкафедра технології молока і молочних продуктівРозробка нового виду йогурту з водними настоями м'яти і солодкиThesis