Розробка нового виду йогурту з водними настоями м'яти і солодки - Дмитренко, Іван Тимурович; Поліщук, Галина Євгеніївна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна (My University, 2023)
З метою розширення сировинної бази у молочній промисловості, збільшення обсягів виробництва йогурту підвищеної харчової цінності, покращення структури харчування споживачів, зокрема з особливими потребами, розробка нового виду йогурту з водними настоями пряно-ароматичних і підсолоджуючих рослин є актуальним завданням наукового дослідження прикладного характеру.
Keywords: йогурт; солодка; м'ята; yogurt; licorice; mint; кафедра технології молока і молочних продуктів