Пасічний, Василь МиколайовичПалій, Інна Василівна2013-10-082013-10-082013Патент 82759 UA, МПК А22C 11/00 (2013.01) Спосіб виробництва делікатесного м'ясопродукту / Пасічний В. М., Палій І. В. ; власник Національний університет харчових технологій. — № u201300850 ; заявл. 24.01.2013 ; опубл. 12.08.2013, Бюл. № 15, 2013 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/10202В основу корисної моделі поставлено задачу удосконалення способу виробництва сиров'яленого м’ясопродукту та одержання шляхом скорочення технологічного процесу високоякісного, смачного і поживного чисто м'ясного продукту зі стабільним показником якості. Utility model is based on the task of improving the way of dried meat and getting through the reduction process of high-quality, tasty and nutritious pure meat product with a stable indicator of quality.otherделікатесм’ясорецептураdelikaktesmeatrecipeкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівСпосіб виробництва делікатесного м'ясопродукту (Патент на корисну модель № 82759)Other