Спосіб виробництва делікатесного м'ясопродукту (Патент на корисну модель № 82759) - Пасічний, Василь Миколайович; Палій, Інна Василівна (My University, 2013)
В основу корисної моделі поставлено задачу удосконалення способу виробництва сиров'яленого м’ясопродукту та одержання шляхом скорочення технологічного процесу високоякісного, смачного і поживного чисто м'ясного продукту зі стабільним показником якості. Utility model is based on the task of improving the way of dried meat and getting through the reduction process of high-quality, tasty and nutritious pure meat product with a stable indicator of quality.
Keywords: делікатес; м’ясо; рецептура; delikaktes; meat; recipe; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів