Дистанційне навчання іноземним мовам - Кияшко, Оксана Василівна (My University, 2010)
Застосування дистанційної освіти при вивченні іноземних мов розглядається як один з альтернативних методів навчання, а також вважається суттєвим додатком до традиційної освіти, який надає більше можливостей як студентам, так і викладачам. The distance learning usage during the foreign languages studying is considered to be the alternative method of studying and also is the essential addition for the traditional system of studying.
Keywords: інформаційні технології; комплексний підхід; дистанційна освіта; іноземні мови; професійна освіта; informational technologies; complex approach; distance learning; foreign languages; professional education; кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації