Удосконалення камери для термічного оброблення м’ясопродуктів - Бабанова, Олена Ігорівна; Беседа, Сергій Дмитрович; Шевченко, Андрій Олександрович (My University, 2025)
Удосконалення камери для термічного оброблення м’ясопродуктів дозволяє інтенсифікувати процес шляхом підвищення рівномірності розподілення робочого середовища, підвищити продуктивність камери, зменшити втрати тепла, знизити енерговитрати та покращити якісні показники м'ясопродуктів.

Improving the chamber for heat treatment of meat products allows you to intensify the process by increasing the uniformity of the work environment, increasing the productivity of the camera, reducing heat loss, reducing energy costs and improving the quality of meat products.
Keywords: камера; термічне оброблення; оброблення м’ясопродуктів; cell; heat treatment; treatment of meat products; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв