Дослідження масообміну при віброекстрагуванні - Зав'ялов, Володимир Леонідович; Бодров, Віктор Семенович; Мисюра, Тарас Григорович; Запорожець, Юлія Владиславівна; Попова, Наталія Вікторівна; Деканський, Вадим Євгенійович (My University, 2014)
Використання традиційних способів визначення інтенсивності зовнішнього масообміну, надто спрощує ідентифікацію теоретичних та експериментальних даних, зокрема для визначення кінетичних коефіцієнтів. З іншого боку, врахування всіх чинників, що впливають на процес ускладнює шлях визначення цієї найважливішої для екстрагування характеристики. The use of traditional methods of determining the intensity of external mass transfer, too makes the identification of theoretical and experimental data, in particular for the determination of kinetic coefficients. On the other hand, taking into account all factors influencing the process complicated way of determining this important for extracting the features.
Keywords: механічні коливання; масообмін; віброекстрагування; тверде тіло; mechanical vibrations; mass transfer; vibration extraction; solid; кафедра процесів і апаратів харчових виробництв; кафедра експертизи харчових продуктів