Сабадаш (Гордійчук), Наталія ІванівнаГрабовська, Олена ВячеславівнаШтангеєва, Надія ІванівнаРозборський, Є. В.2012-10-012012-10-012006Гордійчук, Н. І. Вивчення кінетики зцукрювання крохмалю до мальтози шляхом застосування комбінацій ферментних препаратів / Н. І. Гордійчук, О. В. Грабовська, Н. І. Штангеєва, Є. В. Розборський // Цукор України. - 2006. - № 6. - С. 26-29.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/3091Встановлено кінетичні закономірності ферментативного зцукрювання кукурудзяного крохмалю в залежності від виду та походження ферментних препаратів та комбінацій їх сумісного застосування.Kinetic conformities to law of enzymatic saccharification of corn starch are set depending on a kind and origin of enzymic preparations and combinations of their compatible application.otherкрохмальмальтозаферментні препаратизцукрюваннявисокомальтозний сиропstarchmaltoseenzyme preparationsscarificationhide maltose syrupкафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівкафедра технології цукру і підготовки водиВивчення кінетики зцукрювання крохмалю до мальтози шляхом застосування комбінацій ферментних препаратівArticle