Вивчення кінетики зцукрювання крохмалю до мальтози шляхом застосування комбінацій ферментних препаратів - Сабадаш (Гордійчук), Наталія Іванівна; Грабовська, Олена Вячеславівна; Штангеєва, Надія Іванівна; Розборський, Є. В. (My University, 2006)
Встановлено кінетичні закономірності ферментативного зцукрювання кукурудзяного крохмалю в залежності від виду та походження ферментних препаратів та комбінацій їх сумісного застосування.

Kinetic conformities to law of enzymatic saccharification of corn starch are set depending on a kind and origin of enzymic preparations and combinations of their compatible application.
Keywords: крохмаль; мальтоза; ферментні препарати; зцукрювання; високомальтозний сироп; starch; maltose; enzyme preparations; scarification; hide maltose syrup; кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів; кафедра технології цукру і підготовки води