Значення води для приготування їжі - Максімова, Ірина Миколаївна; Корецька, Ірина Львівна (My University, 2013)
У результаті дослідження виявилось, що в цілому водопровідна вода на підприємствах відповідає прийнятим санітарним нормам, хоча деякі проблеми все таки існують. В більшості зразків (в 7-х з 8-х відібраних) було визначене різне відхилення від стандартного значення загальної твердості води, а в одному зразку було визначено наявність нітратів, що робить воду непридатною для споживання.
Keywords: кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; питна вода; приготування їжі; вода; питьевая вода; приготовление еды; drinking water; Cooking; water