Malezhik, IvanStrelchenko, LjudmilaDubkovetskyy, Igor2018-07-022018-07-022016Malezhyk, I. Investigation of drying apple snack convection-termoradiatsiynym energy to wrap different power heaters / Ivan Malezhyk, Ludmila Strelchenko, Igor Dubkovetskyi // Modern Technologies in the food Industry : Proceeding of International Conference. – Chisinau, 2016. – P. 64–68.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27781During drying apple snacks to obtain high-quality product should choose optimum parameters of drying and rational use of energy, materials and time. The intensity of the thermal radiation-convection drying largely depends on the capacity of heaters, used for the process. The purpose of the given research is to determine the optimal load heaters. Під час сушіння яблучних снеків для отримання високоякісного продукту слід вибирати оптимальні параметри сушіння та раціональне використання енергії, матеріалів і часу. Інтенсивність сушіння теплового випромінювання-конвекції багато в чому залежить від потужності нагрівачів, що використовуються для процесу. Метою даного дослідження є визначення оптимального навантажувального нагрівача.thermal radiation-convective dryingproduct rangemoisture contentthe intensification of the drying processthe load heaterssnackтеплова радіаційно-конвективна сушкаасортиментвологістьінтенсифікація процесу сушіннянагрівачі нагрівузакускикафедра процесів і апаратів харчових виробництвInvestigation of drying apple snack convection-termoradiatsiynym energy to wrap different power heatersArticle