Математичне моделювання показників якості процесу подрібнення білого м'яса курятини (філе) - Топольник, Віра Григорівна; Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна; Кузьмін, Олег Володимирович (Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2012)
В статті наведено данні математичного моделювання процесу подрібнення білого м'яса курятини з метою покращення якісних характеристик отриманого фаршу In the article the data of mathematical modeling of grinding white meat chicken to improve the quality characteristics of the resulting minced
Keywords: подрібнення; фарш; курятина; shredding; forcemeat; chicken; кафедра туристичного та готельного бізнесу; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції