Топольник, Віра ГригорівнаСтукальська (Іванова), Наталія МиколаївнаКузьмін, Олег Володимирович2015-06-182015-06-182012Топольник, В. Г. Математичне моделювання показників якості процессу подрібнення білого м’яса курятини (філе) / В. Г. Топольник, Н. М. Стукальська, О. В. Кузьмін // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наукових праць Харківського державного університету харчування та торгівлі. – Харків, 2012. – Вип. 1(15). ‒ С. 398‒405.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/21186В статті наведено данні математичного моделювання процесу подрібнення білого м'яса курятини з метою покращення якісних характеристик отриманого фаршу In the article the data of mathematical modeling of grinding white meat chicken to improve the quality characteristics of the resulting minceduk-UKподрібненняфаршкурятинаshreddingforcemeatchickenкафедра туристичного та готельного бізнесукафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїМатематичне моделювання показників якості процесу подрібнення білого м'яса курятини (філе)Book chapter