Білько, Марина ВолодимирівнаТенетка, Аліна Іванівна2012-06-112012-06-112011Білько, М. В. Удосконалення технології білих столових вин з використанням антиоксидантів / М. В. Білько, А. І. Тенетка // Харчова промисловість. - 2011. - Вип. 10-11. - C. 36-41. - Бібліогр. в кінці ст.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1301Наведено результати досліджень з визначення оптимальної комбінації антиоксидантів, яка підвищує ступінь відновленості виноматеріалу та покращує якість білих столових вин.The results of investigations to determine the optimal combination of antioxidants, which increases the degree of recovery of the wine material and improving the quality of white table wines.otherредокс-потенціалredox potentialбілі столові винаантиоксидантиглутатіон дріжджіваскорбінова кислотатанін галовийокисненняфенольні речовиниwhite table wineantioxidantsglutathione yeastascorbic acidoxidationphenolic substancesкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваУдосконалення технології білих столових вин з використанням антиоксидантівArticle