Комарчук, Альона Олександрівна2024-07-152024-07-152024Комарчук, А. О. Дослідження впливу борошна конопель на перебіг біотехнологічних процесів в тісті та якість органічного хліба з пшеничного борошна із впровадженням нового виробу у проєкті хлібозаводу в м. Калуш Івано-Франківської області : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Комарчук Альона Олександрівна ; наук. керівник Наталія Олексіївна Фалендиш. – Київ, 2024. – 185 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/44068ukкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробіворганічне виробництвоорганічні харчові продуктиконопляне насінняборошно конопельзбагачений органічний хлібДослідження впливу борошна конопель на перебіг біотехнологічних процесів в тісті та якість органічного хліба з пшеничного борошна із впровадженням нового виробу у проєкті хлібозаводу в м. Калуш Івано-Франківської областіOther