Технологія продуктів дієтичного та лікувально-профілактичного харчування - Фесун, Тетяна Павлівна (My University, 2019)
Бібліографічний покажчик включає в себе: інформаційні джерела (книги, монографії, розділи монографій, навчальні видання, довідкові видання, статті з періодичних та наукових видань, автореферати дисертацій) впродовж 1990–2019 рр. з актуальних питань розвитку дієтичного та лікувально-профілактичного харчування, фізіологічних властивостей, механізмів біологічної дії функціональних інгрідієнтів харчових продуктів. Покажчик розрахований на широке коло, аспірантів, викладачів, магістрантів, студентів та всіх, хто цікавиться даною темою у галузі харчових технологій, а також виробників харчових продуктів. The bibliographic index includes: information sources (books, monographs, sections of monographs, educational editions, reference publications, articles from periodicals and scientific publications, abstracts of dissertations) during the years 1990-2019 on the urgent issues of the development of dietary and therapeutic and preventive nutrition, physiological properties, mechanisms of biological action of functional food ingredients. The pointer is designed for a wide range of postgraduate students, faculty, graduate students, students and anyone interested in this topic in the field of food technology, as well as food manufacturers.
Keywords: раціональне харчування; дієтичне харчування; лікувальне харчування; вегетаріанство; лікувальне голодування; rational nutrition; diet food; medical nutrition; vegetarianism; medical hunger strike