Клішин, Микита Андрійович2025-01-212024Клішин, М. А. Удосконалення системи управління безпечністю виробництва йогурту 3% безлактозного на філія ТДВ «Яготинський маслозавод» «Яготинське для дітей» : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Xapчовi теxнологiї / Клішин Микита Андрійович ; наук. керівник Світлана Іванівна Усатюк. – Київ, 2024. – 154 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/46534ukкафедра експертизи харчових продуктівНАССРвиробництвомолочна галузьудосконаленняйогурт безлактознийproductiondairy industryimprovementlactose-free yogurtУдосконалення системи управління безпечністю виробництва йогурту 3% безлактозного на філія ТДВ «Яготинський маслозавод» «Яготинське для дітей»Other