Особливості технічних розрахунків у пакеті mathcad - Масліков, Максим Михайлович; Масліков, Михайло Олександрович (My University, 2002)
Описані особливості використання пакета Mathcad для розв’язання технічних задач: використання довідкових даних, системи одиниць вимірювання, розв’язування систем рівнянь. The features of the use of Mathcad to solve technical problems are described: using of reference data, the system of units, the solution of systems of equations.
Keywords: розрахунок; Mathcad; кафедра процесів і апаратів харчових виробництв; кафедра теплоенергетики та холодильної техніки; calculation