Ємцев, Віктор Іванович2022-01-062022-01-062011Ємцев, В. І. Формування конкурентоспроможності підприємств в умовах посилення екологічних обмежень / В. І. Ємцев // Наукові праці НУХТ. – 2011. – № 39. – С. 134–138.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/36889В статті досліджено вплив впровадження системи контролю якості та безпеки продукції на підвищення конкурентоспроможності підприємств та запропоновано можливі шляхи активізації цього процесу на прикладі діяльності підприємств олійно-жирової галузі.otherсистема екологічного менеджментуолійно-жирова промисловістьміжнародні стандарти ISOконкурентоспроможністьecological management systemfat-and-oil industryinternational standards ISOcompetitivenessФормування конкурентоспроможності підприємств в умовах посилення екологічних обмеженьArticle