Формування конкурентоспроможності підприємств в умовах посилення екологічних обмежень - Ємцев, Віктор Іванович (My University, 2011)
В статті досліджено вплив впровадження системи контролю якості та безпеки продукції на підвищення конкурентоспроможності підприємств та запропоновано можливі шляхи активізації цього процесу на прикладі діяльності підприємств олійно-жирової галузі.
Keywords: система екологічного менеджменту; олійно-жирова промисловість; міжнародні стандарти ISO; конкурентоспроможність; ecological management system; fat-and-oil industry; international standards ISO; competitiveness