Концептуальні основи управління інвестиційною діяльністю підприємств - Баталова (Понежда), Олена Анатоліївна (My University, 2013)
На сучасному перехідному періоді при різноманітті складних кризових економічних процесів та взаємовідносин між підприємствами, фінансовими інститутами, державами на внутрішньому й зовнішньому ринках гострою проблемою є ефективне управління вкладенням (інвестуванням) капіталу з метою його збільшення. At the present period of transition with a diversity of complex crisis and economic processes and relationships between enterprises, financial institutions, states on the domestic and foreign markets is a serious problem of effectiveness of investment management (investment) capital to increase it.
Keywords: кафедра економіки праці та менеджменту; управління інвестиційною діяльністю; економічні процеси; капітал; management by investment activity; economic processes; capital