Установка для формування овочевих напівфабрикатів - Люлька, Олександр Миколайович; Польовик, Володимир Вікторович (My University, 2016)
Запропонована установка дозволяє: продуктивно формувати якісні заготовки напівфабрикатів, які можна використати для фарширування; отримати прості та складні форми нарізки для декорування та оздоблення готових страв (подальша механічна обробка новоутворених заготовок).  The proposed installation allows: to productively form quality billets of semi-finished products that can be used for stuffing; get simple and complex forms of cutting for decoration and finishing of finished dishes (further machining of newly formed billets).
Keywords: десерти; desserts; харчування; food; кафедра готельно-ресторанної справи; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції