Люлька, Олександр МиколайовичПольовик, Володимир Вікторович2018-04-132018-04-132016Люлюка О. М. Установка для формування овочевих напівфабрикатів / О. М. Люлька, В. В. Польовик // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 82 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р., м. Київ. – К. : НУХТ, 2016. – Ч. 3. – 505 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/26973Запропонована установка дозволяє: продуктивно формувати якісні заготовки напівфабрикатів, які можна використати для фарширування; отримати прості та складні форми нарізки для декорування та оздоблення готових страв (подальша механічна обробка новоутворених заготовок).  The proposed installation allows: to productively form quality billets of semi-finished products that can be used for stuffing; get simple and complex forms of cutting for decoration and finishing of finished dishes (further machining of newly formed billets).uk-UKдесертиdessertsхарчуванняfoodкафедра готельно-ресторанної справикафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїУстановка для формування овочевих напівфабрикатівThesis