Дорохович, Антонелла МиколаївнаМурзін, Андрій Вадимович2014-11-102014-11-102014Дорохович, А. М. Десерт пінодраглеподібної структури типу «Суфле» з дієтичними та функціональними властивостями / А. М. Дорохович, А. В. Мурзін // Дитяче харчування: перспективи розвитку та інноваційні технології : зб. праць Другої спец. наук.-практ. конф. в рамках XVII Міжна. форуму товарів і послуг для дітей «Baby expo», 9 вересня 2014 р. — Київ, 2014. – С. 36–40.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/18156Головним фактором, який впливає на стан здоров'я дитини, є якість харчування. У дітей у зв'язку з високим інтенсивністю обмінних процесів, в котрих процеси асиміляції домінують над процесами дисиміляції, потреба харчових речовин на 1 кг маси тіла значно більша ніж у дорослих. У дітей в зв'язку з великими витратами енергії, які пов'язані з їх високою руховою активністю процес гліколізу проходить краще і з більшою інтенсивністю, ніж у дорослих.Головним фактором, який впливає на стан здоров'я дитини, є якість харчування. У дітей у зв'язку з високим інтенсивністю обмінних процесів, в котрих процеси асиміляції домінують над процесами дисиміляції, потреба харчових речовин на 1 кг маси тіла значно більша ніж у дорослих. У дітей в зв'язку з великими витратами енергії, які пов'язані з їх високою руховою активністю процес гліколізу проходить краще і з більшою інтенсивністю, ніж у дорослих.Cerebral factor yaky vplivaє at camp Zdorov'ya Dytyna, Yea yakіst harchuvannya. We have dіtey zv'yazku s Visoko іntensivnіstyu obmіnnih protsesіv in Cauterets processes asimіlyatsії domіnuyut over disimіlyatsії processes require nutritive rechovin 1 kg Masi tіla uniquely bіlsha nіzh have grown. Do dіtey in zv'yazku GRAND vitratami energії, yakі pov'yazanі s їh Visoko Ruhov aktivnіstyu processes glіkolіzu pass maintained upstream i s bіlshoyu іntensivnіstyu, nіzh have grown.uk-UKдесертдієтичні властивостямидитяче харчуванняdessertdietetic propertiesbaby foodкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїДесерт пінодраглеподібної структури типу «Суфле» з дієтичними та функціональними властивостямиOther