Миронова, Наталія ГеннадіївнаКовбаса, Володимир Миколайович2014-11-052014-11-051997Миронова, Н. Г. Розрахунок рецептур сухих сніданків із збалансованим амінокислотним складом за допомогою математичного моделювання / Н. Г. Миронова, В. М. Ковбаса // Проблеми та перспективи розвитку виробництва та споживання хлібопродуктів : збырник наукових праць ОДАХТ. – 1997. – Т. 3. – С. 42.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/18007Висвітлено питання необхідності вживання продуктів з збалансованим білковим компонентом за амінокислотним складом. Також представлено оптимізацію амінокислотного складу за методом експериментально-статистичного моделювання. Отримано дані оптимального співвідношення рису, гречки та пшеничного зародку. The article deals with question of influence of need to use products with balanced protein component by amino acid composition. Also presented optimization amino acid composition by the method of experimental and statistical modeling. Obtained the data of optimal ratio of rice, buckwheat and wheat germ.uk-UKекструзіясухі сніданкиессенціальні речовиниматематичне моделюваннязбалансоване харчуванняextrusionbreakfast cerealessential substancesmathematical modelingbalanced dietкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівРозрахунок рецептур сухих сніданків із збалансованим амінокислотним складом за допомогою математичного моделюванняArticle