Особливості розвитку малого підприємництва в Україні - Ковальчук, Ірина; Нікітіна, Тетяна Андріївна (My University, 2018)
Розглянуті особливості розвитку малого підприємництва в Україні
Keywords: підприємство; мале підприємництво; економіка України; кафедра готельно-ресторанної справи