Класифікація реклами та її практичне значення в підвищенні ефективності управління поведінкою споживачів - Капінус, Лариса Василівна (My University, 2010)
В статті на основі узагальнення існуючих підходів до трактування терміну "реклама" запропоновано авторське бачення цієї категорії, а також поняття «система класифікації реклами». З метою підвищення ефективності управління поведінкою споживачів автором доповнено існуючі класифікаційні ознаки реклами. In the article on the basis of generalization of the existent going near interpretation of term "advertising" authorial vision of this category, and also concept "System of classification of advertising", is offered. With the purpose of increase of efficiency of management the conduct of consumers an author the existent classification signs of advertising.
Keywords: класифікація реклами; classification of advertising; реклама; рекламне звернення; advertising; advertising appeal; кафедра маркетингу