Навчання аудіювання у вищому навчальному закладі - Власенко, Людмила Василівна (My University, 2011)
У статті аналізуються основні особливості аудіювання, які с важливою складовою мовленнєвої діяльності; акцентується увага на необхідності та способах розвитку аудіювання при вдосконаленні комунікативної компетенції майбутніх спеціалістів. This article reveals the basic features of listening comprehension that are very constituent of communicative activity; listening comprehension is analyzed, and attention is concentrated on the importance of its development in the teaching of future specialists.
Keywords: аудіювання; мовленнєва діяльність; комунікативна компетентність; listening comprehension; communicative activity; communicative competence; кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації