Yurchuk, LyudmilaFedorenko, O.2013-12-102013-12-102013Yurchuk, L. Food Flavouring / L. Yurchuk, O. Fedorenko // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХI столітті : програма і матеріали 79 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15 – 16 квітня 2013 р. – К.: НУХТ, 2013. – Ч. 4. – P. 452–453.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/11937Flavourings are used as additives to create flavor for food products thay do not have desired flavours.This article gives the information about the advatages abd disadvatages of food flavouring and newest technologies in this domain.enflavoringsfood additivesfood ingredientsароматизаторихарчові добавкихарчові інгредієнтиароматизаторыпищевые добавкипищевые ингридиентыкафедра іноземних мов професійного спрямуванняFood FlavouringThesis