Використання інформаційно-телекомунікаційних технологій при викладанні іноземної мови - Власенко, Людмила Василівна (My University, 2015)
Сучасний етап українського суспільства характеризується глобальною інтеграцією в Європейську спільноту, безперервним зростанням кількості інформації, необхідної для засвоєння, та ролі особистості, здатної під час навчання та поза ним активно, самостійно працювати над розвитком особистості. The current stage of Ukrainian society is characterized by global integration in European society, the continuous increase in the number of information necessary for learning, and the role of personality, capable of learning during and out of active work to develop their own personality.
Keywords: іноземна мова; українське суспільство; інформаційно-телекомунікаційні технології; foreign language; Ukrainian society; information and telecommunications technology; кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації