Непрості проблеми кондитерів - Лагода, Тетяна Володимирівна; Заїнчковський, Анатолій Олександрович; Жужукіна, Наталія Іванівна (My University, 1997)
До 1991 року кондитерська промисловість України посідала одне з провідних місць у структурі виробництва кондитерських виробів колишнього Союзу. Так, 1990 року підприємства України виготовили 1111,5 тисячі тонн солодощів, у тому числі на підприємствах Держхарчопрому — 901,9 тисячі тонн. By 1991, Ukraine ranked confectionery industry a leading position in the structure of confectionery former Union. Thus, in 1990 the company Ukraine produced 1111.5 thousand tons of sweets, including enterprises Derzhkharchoprom -901.9 thousand tons.
Keywords: підприємство; проблеми кондитерів; предприятие; проблемы кондитеров; enterprise; confectioners problem; кафедра економіки і права