Стеценко, Наталія ОлександрівнаАндрейченко, Наталія Олегівна2016-09-172016-09-172016Стеценко, Н. О. Розроблення способу виробництва фруктово-горіхових батончиків для спецконтингентів / Н. О. Стеценко, Н. О. Андрейченко // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 12–13 травня 2016 р. – Київ : НУХТ, 2016. – С. 12–14.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24029Сьогодні в харчуванні домінуючою стає тенденція до споживання натуральних, екологічно чистих та оздоровчих харчових продуктів. Today in the diet is the dominant trend to consume natural, organic and health foods.uk-UKкафедра технології оздоровчих продуктівфруктово-горіхові батончикиоздоровчі харчові продуктиспецконтингентfruit and nut barshealth foodsspecial contingentРозроблення способу виробництва фруктово-горіхових батончиків для спецконтингентівOther