Розроблення способу виробництва фруктово-горіхових батончиків для спецконтингентів - Стеценко, Наталія Олександрівна; Андрейченко, Наталія Олегівна (My University, 2016)
Сьогодні в харчуванні домінуючою стає тенденція до споживання натуральних, екологічно чистих та оздоровчих харчових продуктів. Today in the diet is the dominant trend to consume natural, organic and health foods.
Keywords: кафедра технології оздоровчих продуктів; фруктово-горіхові батончики; оздоровчі харчові продукти; спецконтингент; fruit and nut bars; health foods; special contingent