Розвиток гольф індустрії у Європейських країнах в сучасних умовах - Павлюк, Ірина Сергіївна (My University, 2020)
Гольф давно перестав бути лише спортом, це унікальне поєднання елітного способу життя та серйозного бізнесу. Зростаюча популярність гольфу в усьому світі набагато випереджає інші види спорту. За останні 20 років у світі майже вдвічі збільшилася кількість полів для гольфу та гравців – до 33 000 і 55 мільйонів відповідно. Згідно з доповіддю, підготовленою Oxford Economics, середній гравець у гольф витрачає 150-180 євро на день на короткостроковому відпочинку та 250 євро на день на тривалій відпустці.Популярність гри в гольф сприяла формуванню, так званих гольф турів. Багато справжніх поціновувачів гри мріють зіграти в гольф саме на тому полі, де тренуються або грають титуловані спортсмени. На сьогоднішній день поля для гольфу є абсолютно в будь-якій точці світу. Гольф, задоволення досить дороге, і грають в нього в основному бізнесмени і заможні люди. Однак, гольф – це більше ніж гра, це спосіб життя і думки. Згідно статистичних даних, близько 30-40 відсотків членів світових гольф-клубів взагалі не грають, для них бути членом в клубі – це імідж і ділове спілкування. Майже всі американські, англійські, японські мільйонери є шанувальниками гри в гольф.
Keywords: гольф; індустрія; golf; іndustry; кафедра фізичного виховання