Шляхи розвитку винного туризму в Україні - Матюшенко, Раїса Василівна (My University, 2015)
Під час роботи круглого столу експерти обговорювали шляхи розвитку винного туризму України, а також проведення заходів і складання програм, направлених на підняття іміджу вітчизняного виноробства, які допоможуть консолідувати виноробів.
Keywords: винний туризм; wine tourism; кафедра готельно-ресторанної справи