Пасічний, Василь МиколайовичСтрашинський, Ігор МирославовичОтрішко, Анастасія Андріївна2013-10-092013-10-092013Патент 82760 UA, МПК А23L 1/31 (2006.01) Композиція для виготовлення шинок / Пасічний В. М., Страшинський І. М., Отрішко А. А. ; власник Національний університет харчових технологій. — № u 201300854 ; заявл. 24.01.2013 ; опубл. 12.08.2013, Бюл. № 15.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/10224В основу корисної моделі поставлено задачу - розробки композиції для виготовлення шинок з використанням часнику та мускатного горіха для отримання більш вираженого смаку та аромату. Utility model is based on the task - design composition for the manufacture of hams using garlic and nutmeg for a more pronounced flavor and aroma.otherгідратаціяшинкарослинна білкова добавкагидратациярастительное белковая добавкаветчинаhydrationhamvegetable protein supplementкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівКомпозиція для виготовлення шинок (Патент на корисну модель № 82760)Other