Композиція для виготовлення шинок (Патент на корисну модель № 82760) - Пасічний, Василь Миколайович; Страшинський, Ігор Мирославович; Отрішко, Анастасія Андріївна (My University, 2013)
В основу корисної моделі поставлено задачу - розробки композиції для виготовлення шинок з використанням часнику та мускатного горіха для отримання більш вираженого смаку та аромату. Utility model is based on the task - design composition for the manufacture of hams using garlic and nutmeg for a more pronounced flavor and aroma.
Keywords: шинка яловича; beef ham; рослинно-білкова добавка; vegetable protein supplement; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів