Про геометричний підхід до теорії визначників - Бойко, Ольга Петрівна; Островська, Ольга Володимирівна (My University, 2013)
В роботі розглянуті переваги аксіоматично-геометричного підходу до визначення поняття визначника, що дозволяє визначити визначник як узагальнення поняття орієнтованого об'єму паралелепіпеда. In this work the advantages of axiomatic-geometric approach to the definition of the determinant are considered, which enable one to define the determinant as a generalization of the notion of oriented volume of the parallelepiped.
Keywords: теорія визначників; визначник; determinant theory; determinant; кафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.