Організаційно-економічні засади ефективного використання персоналу підприємств харчової промисловості - Лисак, Володимир Юрійович (My University, 2012)
Дисертація присвячена поглибленню теоретико-методичних засад та розробці науково-практичних рекомендацій стосовно формування оцінювання та ефективного використання персоналу підприємств харчової промисловості що сприятиме їх ефективному функціонуванню та посиленню конкурентоспроможності. У роботі здійснено оцінку сучасного стану управління персоналом підприємств харчової промисловості.
Keywords: персонал; актив; інтегральна оцінка; креативність; мотивація; людський капітал; staff; food industry; motivation; functioning; human capital; management