Лисак, Володимир Юрійович2014-04-072014-04-072012Лисак, В. Ю. Організаційно-економічні засади ефективного використання персоналу підприємств харчової промисловості : автореф. дис... канд. екон. наук : 08.00.04 / Лисак Володимир Юрійович ; НУХТ. - К., 2012. - 18 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/13739Дисертація присвячена поглибленню теоретико-методичних засад та розробці науково-практичних рекомендацій стосовно формування оцінювання та ефективного використання персоналу підприємств харчової промисловості що сприятиме їх ефективному функціонуванню та посиленню конкурентоспроможності. У роботі здійснено оцінку сучасного стану управління персоналом підприємств харчової промисловості. Thesis is devoted to deepening the theoretical principles and methodically develop scientific and practical recommendations concerning the formation and evaluation efficient use of personnel of the food industry which ensure their functioning and getting them a competitive advantage in the market.персоналпідприємства харчової промисловостіактиви людського капіталуінтегральна бальна оцінкакреативністьмотиваціяорганізаційна інноваціяstafffood industrykreativnist assets of human capitalmotivationmotivational factorsfunctioningorganizational innovationhuman capitalmanagementОрганізаційно-економічні засади ефективного використання персоналу підприємств харчової промисловості