Чурсіна, Ольга ОлексіївнаГержикова, Вікторія ГригорівнаБалаєва, А. М.Бабич, Ірина Михайлівна2012-08-282012-08-282004Препарати желатину у виноробстві, комерційні характеристики / О. О. Чурсіна, В. Г. Гержикова, А. Балаєва, І. М. Бабич // Харчова і переробна промисловість. – 2004. - № 12 – С. 22-23.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/2179Наведено характеристики нових препаратів желатину, які використовуються у виноробстві і зроблено висновок, що всі пропонуємі препарати желатину високої якості та чистоти, володіють гарними технологічними властивостями, високою таніноосаджуючою здатністю, яка обумовлює зниження концентрації полімерних флавоноїдів та підвищення стійкості вина до зворотних колоїдних та поліфенольних помутнінь.The characteristics of the new products of gelatin, which is used in the wine industry, and concluded that all the preparations pedlagaemye gelatin temple quality and purity, have a high technological properties, high taninoosazhdaemoy ability, which causes the decrease in the concentration of polymeric flavonoids and increased stability of wine reversible colloid and polyphenolic cloudingotherжелатинтанінколоїдні помутнінняфенольні речовинистолові виноматеріалиgelatintannincolloidal hazephenolic substancestable wine materialsкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваПрепарати желатину у виноробстві, комерційні характеристикиArticle