Капіталізація відсотків. Аспекти бухгалтерського обліку - Ніколаєнко, Світлана Миколаївна; Бадах, Юлія Петрівна (My University, 2013)
Розглянуто основні моменти визнання та формування витрат діяльності суб’єктів господарювання. Приділено увагу питанню капіталізації фінансових витрат суб’єктів господарювання у створенні кваліфікаційного активу та розкриття їх рої після прийняття Податкового Кодексу України. The main points of recognition and formation expenses of the entity. Attention is paid to the issue of capitalization of financial expenses entities in establishing qualifying asset and disclosure of their swarms after the adoption of the Tax Code of Ukraine.
Keywords: фінансові витрати; витрати на позики; кваліфікований актив; відсотки; capitalization; financial costs; loan qualifying asset; interest; капіталізація; кафедра обліку і аудиту