Фурсік, Оксана ПетрівнаСтрашинський, Ігор Мирославович2021-03-232021-03-232020Фурсік, О. П. Перспективи використання комплексних функціональних композицій для стабілізації емульсій / О. П. Фурсік, І. М. Страшинський // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : програма та тези матеріалів ІХ Міжнародної науково-технічної конференції, 10-11листопада 2020 р. – Київ : НУХТ, 2020. – С. 233–236.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/33032Використання в технології комбінованих м'ясних виробів продуктів переробки зернових культур дозволяє підвищити харчову і біологічну цінність, сприяє сталому і рівномірному розподілу інгредієнтів. Сировина рослинного походження містить клітковину, пектинові речовини, багата макро- і мікроелементами, вітамінами і може бути ресурсом біологічно активних речовин, яких мало в м'ясній продукції. Use in the technology of combined meat products processing of grain crops allows to increase nutritional and biological value, promotes constant and even distribution of ingredients. Raw vegetable origin contains fiber, pectin, rich in macro- and trace elements, vitamins and can be a resource of biologically active substances that are low in meat products.otherбілкижириволокнаproteinsfatsfibersкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівПерспективи використання комплексних функціональних композицій для стабілізації емульсійThesis