Psychological aspects of personnel management of food industry - Ovsiienko, Kira; Mykhalevych, Artur; Nikitina, Irina (My University, 2019)
The psychological approaches to the consideration of the technology of work with the personnel allow to introduce a system that provides a permanent resource. Психологічні підходи до розгляду технології роботи з персоналом дозволяють ввести систему, що забезпечує постійний ресурс.
Keywords: psychological aspects; personnel management; food industry; психологічні аспекти; управління персоналом; харчова промисловість; кафедра технології молока і молочних продуктів; кафедра гуманітарних дисциплін