Ovsiienko, KiraMykhalevych, ArturNikitina, Irina2019-05-222019-05-222019Ovsiienko, K. Psychological aspects of personnel management of food industry / K. Ovsiienko, A. Mykhalevych, I. Nikitina // Матеріали 85 Ювілейної Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів "Наукові здобутки молоді –вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті", присвяченої 135-річчю Національного університету харчових технологій,11–12 квітня 2019 р. – К.: НУХТ, 2019 р. – Ч.3. – С. 497.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/29288The psychological approaches to the consideration of the technology of work with the personnel allow to introduce a system that provides a permanent resource. Психологічні підходи до розгляду технології роботи з персоналом дозволяють ввести систему, що забезпечує постійний ресурс.en-USpsychological aspectspersonnel managementfood industryпсихологічні аспектиуправління персоналомхарчова промисловістькафедра технології молока і молочних продуктівкафедра гуманітарних дисциплінPsychological aspects of personnel management of food industryThesis