Управлінські аспекти активізації діяльності підприємств в стратегічному напряму їх розвитку - Гаврилова, Тетяна Василівна (My University, 2005)
Розглянуті питання сутності стратегічного управління та стратегічного планування, методичні підходи щодо їх аналізу та оцінки, які дають змогу виявити та розробити найдоцільніші організаційно-економічні механізми, які забезпечать конкурентноздатність підприємства та конкурентоспроможність їх продукції. The questions of the essence of strategic management and strategic planning, methodical approaches to the analysis and evaluation to identify and develop suitable organizational and economic mechanisms that will ensure the company's competitiveness and the competitiveness of their products.
Keywords: підприємство; enterprise; стратегічне управління; стратегічне планування; оперативне управління; системно-цільовий підхід; strategic management; strategic planning; operational management; system-oriented approach; кафедра маркетингу