Виявлення фальсифікації молока питного - Лимаренко, Анастасія Олександрівна; Усатюк, Світлана Іванівна (My University, 2017)
Наведено результати дослідженння з виявлення якісної, кількісної та інформаційної фальсифікації зразків молока питного пастеризованого вітчизняного виробництва. The results of research of qualitative, quantitative and informational falsification of pasteurized milk samples of domestic production are presented.
Keywords: фальсифікація; якісна фальсифікація; кількісна фальсифікація; інформаційна фальсифікація; молоко питне; кафедра експертизи харчових продуктів