Феномен краси: діалог абсолютного і релятивного - Бабушка, Лариса Дмитрівна (My University, 2008)
Дана стаття присвячена проблемі дослідження та осмислення феномена краси. Складність витання постає в диференціації самого феномена краси. Враховуючи тенденцію релятивного скептицизму в сучасній епосі, різного роду переосмислення цінностей, в тому числі й класичних еталонів як аналогів моральнісно-естетичних імперативів, дана проблема є актуальною і не позбавлена практичного сенсу та полемічної гостроти.

This article is devoted to investigation of the phenomenon of beauty in the context of comparison of absolute and relatively of its attainment.
Keywords: феномен краси; phenomenon of beauty; абсолютизм; релятивність; цінності; absolutism; relatively; values; кафедра гуманітарних дисциплін