Скорченко, Тетяна АнатоліївнаШпачук, Людмила Володимирівна2012-06-292012-06-292011Скорченко, Т. А. Визначення показника кольоровості молока згущеного вареного в процесі термічної обробки та зберігання / Т. А. Скорченко, Л. В. Шпачук // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2011. - Вип. 27. - С. 351-355.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1957У статті наведені результати дослідження впливу глюкозно-фруктозних сиропів на процес перебігу реакції Майара (меланоїдиноутворення). Наведені зміни показника кольоровості, визначені під час проведення термічної обробки в процесі зберігання за різних температур.The results of investigation of glucose-fructose syrup in the reaction process Mayara. These changes in color index determined during the heat treatment during storage at different temperatures.otherглюкозно-фруктозні сиропивуглеводиреакція Майарамеланоїдиноутвореннякольоровістьglucose-fructose syrupcarbohydratesreaction Mayaracolorкафедра технології молока і молочних продуктівВизначення показника кольоровості молока згущеного вареного в процесі термічної обробки та зберіганняArticle