Визначення показника кольоровості молока згущеного вареного в процесі термічної обробки та зберігання - Скорченко, Тетяна Анатоліївна; Шпачук, Людмила Володимирівна (My University, 2011)
У статті наведені результати дослідження впливу глюкозно-фруктозних сиропів на процес перебігу реакції Майара (меланоїдиноутворення). Наведені зміни показника кольоровості, визначені під час проведення термічної обробки в процесі зберігання за різних температур.

The results of investigation of glucose-fructose syrup in the reaction process Mayara. These changes in color index determined during the heat treatment during storage at different temperatures.
Keywords: глюкозно-фруктозні сиропи; вуглеводи; реакція Майара; меланоїдиноутворення; кольоровість; glucose-fructose syrup; carbohydrates; reaction Mayara; color; кафедра технології молока і молочних продуктів