Сучасні аспекти та індикатори сталого розвитку - Дерій, Ж. В.; Мірзодаєва, Тетяна Віталіївна (My University, 2014)
Розглянуто світовий і національний підходи до формування і застосування індикаторів для оцінки сталого розвитку. The international and national approaches to the formation and use of indicators to assess the sustainability are studied.
Keywords: концепція сталого розвитку; індикатор сталого розвитку; Індекс людського розвитку; кафедра туристичного та готельного бізнесу; concept of sustainable development; indicators of sustainable development; the Human Development Index