Квазістаціонарний тепловий режим приміщення при низькотемпературному повітряному опаленні фанкойлом - Новіцька, Марина Павлівна; Ткаченко, М. В.; Недбайло, Олександр Миколайович; Божко, І. К. (My University, 2013)
На основі проведених експериментальних досліджень квазістаціонарного теплового режиму окремого приміщення при опаленні фанкойлом виконано верифікацію теплофізичної моделі теплопереносу в приміщенні при використанні настінного корпусного фанкойлу. Відзначається задовільна кореляція розрахункових значень із експериментальними даними. Наведені поля температур та швидкостей у кімнаті. On the basis of experimental studies quasi thermal conditions in a separate room heating coils verifications thermal physical model of heat in the room using structure-wall fan coil units. There satisfactory correlation calculated values with experimental data. These fields of temperature and velocity in the room.
Keywords: тепломасообмін; heat and mass transfer; мікроклімат приміщення; room climate; кафедра теплоенергетики та холодильної техніки