Важливість мотивації при вивченні та викладанні математики - Лісовська, Валентина Петрівна; Нестеренко, Ольга Борисівна; Зінькевич, Олексій Петрович (My University, 2014)
Стаття присвячена аналізу ролі мотивації в математичній підготовці студентів. This article analyzes the role of motivation in the mathematical training of students.
Keywords: кафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.; мотивація; професійна спрямованість; математичні методи; мета; економічні задачі; динамічні знання; motivation; professional orientation; mathematical methods; objectives; economic problems; dynamic knowledge