Вдосконалення методики ціноутворення в системі внутрішнього економічного механізму підприємств молочної промисловості - Бужимська, Катерина Олександрівна (My University, 2005)
Дисертація присвячена актуальним питанням підвищення ефективності діяльності структурних підрозділів підприємств молочної промисловості шляхом впровадження системи внутрішнього ціноутворення. In the thesis urgent questions of increasing of efficiency of organization departments for enterprises of dairy industry by implementation of system of domestic prices are considered.
Keywords: внутрішня ціна; внутрішнє ціноутворення; структурні підрозділи; центри-витрат; центри-прибутку; прибуток підрозділів; domestic price; organization departments; centers of expenditures; centers of profit; profit of departments; enterprise management