Шевченко, Іванна ЮріївнаЧернюшок, Ольга Анатоліївна2020-02-042020-02-042019Шевченко, І. Ю. Технологія «М’ясної соломки» з додавання борошна льону та сухої молочної сироватки / І. Ю. Шевченко, О. А. Чернюшок // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : матеріали VIII Міжнародної науково-технічної конференції, 5-6 листопада 2019 р. – Київ : НУХТ, 2019 р. – С. 435–436.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/30643Було розроблено спосіб виробництва «м'ясної соломки» та підібрано кількість смако-ароматичних композицій, які додають в рецептуру виробу. Описані температурні режими, за якими виготовляється «м'ясна соломка». Представленні корисні властивості продуктів, які додатково вносять у рецептуру.otherмолочна сироваткаборошно льонуманганмагнійснеким'ясоmilk wheyflax flourmagnesiummanganesesneeksmeatкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівТехнологія «М’ясної соломки» з додавання борошна льону та сухої молочної сироваткиThesis