Оксінчук, Тетяна СергіївнаКошова, Валентина Миколаївна2016-06-162016-06-162012Оксінчук, Т. С. Впив неслодженого ячменю на якість пивного сусла / Т. С. Оксінчук, В. М. Кошова // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 78-а наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 2-3 квітня 2012 р. – К. : НУХТ, 2012. – Ч. 1. – С. 190-191.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23588В боротьбі за споживчий ринок пивоварні заводи змушені розширювати асортимент своєї продукції, у зв’язку з чим становиться актуальним пошук забутих рецептів і нової сировинної бази. Основною сировиною в класичній технології приготування пива слугує солод, підготовлення якого містить у собі великі трудові і енергетичні затрати. In the fight for the consumer market breweries have to expand its product range, and therefore the actual stanovytsya search of forgotten recipes and new raw materials. The main raw material in the classical brewing technology serves malt, preparing which includes a large labor and energy costs.uk-UKкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствасуслосолодпивоячміньwortmaltbarleybeerВпив неслодженого ячменю на якість пивного суслаThesis