Арсеньєва, Лариса ЮріївнаСтабнікова, Олена ВсеволодівнаІванов, Володимир МиколайовичУстинов, Юрій ВасильовичАнтонюк, Марія МиколаївнаГерасименко, Лариса Олександрівна2013-02-152013-02-152003Патент № 59313 UA, МПК 7 А21 D 8/04 Спосіб приготування тіста / Арсеньєва Л. Ю, Стабнікова О. В., Іванов В. М., Устинов Ю. В., Антонюк М. М., Герасименко Л. О. ; заявник Національний університет харчових технологій НУХТ. – № 20021210622; заявл. 26.12.2002 ; опубл. 15.08.2003 ; Бюл. № 8, 2002 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/6330Спосіб приготування тіста, що включає введення дріжджового препарату та заміс тіста, який відрізняється тим, що у процесі замісу тіста додатково вводять добавку солоду, збагаченого селеном у кількості 2-4% до маси борошна в тісті.uk-UKтістодріжджовий препаратзбагачений селеном солодdoughyeast preparationselenium enriched maltкафедра біотехнології і мікробіологіїкафедра експертизи харчових продуктівкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівСпосіб приготування тіста (Патент на винахід № 59313)Other