Економічно-організаційна модернізація як фактор постійного розвитку підприємств пивоварної галузі - Гмиря, Сергій (My University, 2014)
В сучасних умовах пивна галузь України прогресивно розвивається,позитивно впливає на розвиток національної економіки таформує значну частку ВВП. Водночас на українському ринку пивовари постійно стикаються з труднощами конкуренції.Більшість малих пивзаводів не змогли знайти своє місце на українському ринку і не мають коштів ні для технічного переустаткування, ні для створення власної мережі збуту. Разом із тим дана індустрія є досить прибутковою й привабливою як для вітчизняних виробників, так і для іноземних, які все з більшим азартом продовжують скуповувати українські пивоварні заводи.
Keywords: бізнес; капітал; пивна галузь; сезонність; бизнес; капитал; пивная отрасль; сезонность; business; capital; beer industry; seasonality