Гмиря, Сергій2014-11-142014-11-142014Гмиря, С. І. Економічно-організаційна модернізація як фактор постійного розвитку підприємств пивоварної галузі / С. І. Гмиря // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 766.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/18369В сучасних умовах пивна галузь України прогресивно розвивається,позитивно впливає на розвиток національної економіки таформує значну частку ВВП. Водночас на українському ринку пивовари постійно стикаються з труднощами конкуренції.Більшість малих пивзаводів не змогли знайти своє місце на українському ринку і не мають коштів ні для технічного переустаткування, ні для створення власної мережі збуту. Разом із тим дана індустрія є досить прибутковою й привабливою як для вітчизняних виробників, так і для іноземних, які все з більшим азартом продовжують скуповувати українські пивоварні заводи.uk-UKбізнескапіталпивна галузьсезонністьбизнескапиталпивная отрасльсезонностьbusinesscapitalbeer industryseasonalityЕкономічно-організаційна модернізація як фактор постійного розвитку підприємств пивоварної галузіThesis